Siirry pääsisältöön

Miten tienata netissä?

Moni on varmasti joskus miettinyt miten saisi hieman lisää tuloja. Netissä voi tienata, mutta ainankin alkuun se vaatii jonkunverran työtä. Tässä blogissa kerron oman matkani netissä tienaamiseen. Alkuun muutema tapa millä itse olen tienannut/ yritän tienata:


Kyselytutkimukset



Kyselytutkimukset ovat hyvä tapa tienata lahjakortteja tai Paypal-käteistä. Itse olen tätä kautta saanut n. 400-500 euron edestä lahjakortteja sekä Paypal-käteistä, n.3  vuodessa. Näistä noin. 150e edestä on kertynyt tänä vuonna ja niistäkin n.80e ihan parin kk. sisällä. Summa olisi varmasti suurempi, jos olisin vastaillut kyselyihin aktiivisemmin.
Itse olen kirjautunut useammalle kyselytutkimus sivustolle, joista tuottavimmiksi olen kokenut: 
  • Mielipidemaailma (tämä ehdottomasti oma lempparini) 
  • M3Panel
  • Toluna
  • opinion app ( kyseessä ei ole siis yksittäinen sivusto vaan appi mihin itselläni on linkitettyna 6 eri panelia)
Muita paikkoja, joille olen rekisteröitynyt on mm. YouGov ja Mobrog.

Seuraavassa julkaisussa kerron lisää näistä sivustoista.

Jos, kiinnostuit kyselytutkimuksista niin tässä on muutema suosittelulinkki: ( kirjautuessasi linkin kautta ja vastatessasi tiettyyn määrään kyselyitä saan x määrän pisteitä tililleni)



https://www.m3panel.fi/refer-a-friend/step-1?sponsorship_token=X2xC9SGM6Xpni7bNkMEiPl3-XyTh9ygHTfB8HB1mAiw

https://yougov.fi/refer/ynYgTRP9XC8XyevIVDv0bg/



Nettikirpputorit

Nettikirpputori voi olla hyvä vaihtoehto normaalille kirpputorille. Itse olen kokeillut vähänkäytetty.fi palvelua, johon olin hyvin tyytyväinen. Muita käyttämiäni kirpputori kanavia on tori.fi ja huutonetti.

Vähnkäytetty.fi
Suurin työ vähänkäytetty nettikirpputorilla myynnissä oli tuotteiden kuvaaminen ja tuotekuvauksen tekeminen. Tämän jälkeen kuitenkin myynti on hyvin simppeliä. Merkitset tuotteisiin tuotenumerot ( esim. maalarinteippiin), lähetät tuotteet vähänkäytetylle ja odotat vain, että tuotteet myy. Lähettäessäsi tuotteita sinun ei tarvitse maksaa postimaksua vaan se vähennetään myynnistäsi. Lähettämistä varten saat vähänkäytetyltä lähetyskoodin.

Olen lähettänyt kerran tuotteita vähänkäytetylle ja myyntiä kertyi n.150e

Tori.fi
Torissa olen myynyt mm. äitiys- sekä lastenvaatteita. Torin myynti perustuu myyjän ja ostajan väliseen sopimiseen. Sivustoa on helppo käyttää ja tavara tätä kautta kulkee kohtalaisen hyvin.

Näistäkin kirjoitan lisää sitten omassa julkaisussa.


Spreadshirt

Tämä sivusto on tienaamisen kannalta itsellen ihan uusi juttu.
Sivusto antaa mahdollisuuden tienata kahdella tapaa, joko myymällä omia designeja tai avaamalla oman t-paita kaupan. Kumpikin vaihtoehto on täysin ilmaisia.

Voit tienata joko desing hinnalla, kumppanuuskommissiolla tai molemmilla.
Kumppanuuskomission lisäksi voit saada myös menestysbonusta, kun olet myynyt tietyn määrän tuotteita 

Tämän sivuston mahdollisuuksia jään seuraamaan innolla. Mikäli oma shoppini alkaa tuottamaan teen tästä päivityksen sitten myöhemmin!

Linkki omaan t-paita shoppiini:
https://shop.spreadshirt.fi/just4kids









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voiko kyselytutkimuksilla tienata?

Voiko kyselytutkimuksilla tienata? vastaus on kyllä, rikastumaan niillä ei pääse, mutta niistä saa ihan kohtalaisen lisätulon. Netissä näkee mainoksia missä luvataan, että niillä voi tienata jopa 380e/kk. Toki tuo voi joissakin tapauksissa olla mahdollista, mutta mielestäni realistisempi summa on n.100e/kk. Osassa tutkimuspaneleissa ei edes voi tienata rahaa vaan palkkio tulee lahjakortteina. Toki lahjakortitkin ovat rahan arvoisia, mutta pankkitiliä niillä ei pääse kasvattamaan. Tämmöisiä paneleita on mm. M3Panel. Vaikka M3panelissa ei pysty palkkiota ottamaan Paypal rahana on tämä mielestäni yksi parhaista paneleista, kyselyitä tulee melko usein ja näinollen pisteiden kerryttäminen on melko nopeaa. Mistä sitten voi saada paypal rahaa?  Suosikkini rahan tienaamiseen on mielipidemaailma sekä opionapp:iin liitetyt panelit. (Triaba, Suomitutka, vaikuttajapaneli, kuluttajapaneli ja panelisti.com) Mielipidemaailmalla pienin mahdollinen nostettava summa on 5e ja tämä minulle yl