Siirry pääsisältöön

Voiko kyselytutkimuksilla tienata?

Voiko kyselytutkimuksilla tienata?

vastaus on kyllä, rikastumaan niillä ei pääse, mutta niistä saa ihan kohtalaisen lisätulon.

Netissä näkee mainoksia missä luvataan, että niillä voi tienata jopa 380e/kk. Toki tuo voi joissakin tapauksissa olla mahdollista, mutta mielestäni realistisempi summa on n.100e/kk.

Osassa tutkimuspaneleissa ei edes voi tienata rahaa vaan palkkio tulee lahjakortteina. Toki lahjakortitkin ovat rahan arvoisia, mutta pankkitiliä niillä ei pääse kasvattamaan. Tämmöisiä paneleita on mm. M3Panel. Vaikka M3panelissa ei pysty palkkiota ottamaan Paypal rahana on tämä mielestäni yksi parhaista paneleista, kyselyitä tulee melko usein ja näinollen pisteiden kerryttäminen on melko nopeaa.

Mistä sitten voi saada paypal rahaa? 

Suosikkini rahan tienaamiseen on mielipidemaailma sekä opionapp:iin liitetyt panelit. (Triaba, Suomitutka, vaikuttajapaneli, kuluttajapaneli ja panelisti.com)

Mielipidemaailmalla pienin mahdollinen nostettava summa on 5e ja tämä minulle yleensä kertyykin alle viikossa. (nostan n. kerta viikkoon sieltä 5-10e) Mielipidemaailmalta kyselyitä tulee siis hyvin väliajoin ja palkkio on hyvä

Opionappin paneleissa taas paypal nosto on 10e, josta 20snt menee kuluihin, eli paypaliisi kilahtaa 9.80e. Kyselyitä tylee välillä runsaastikin ja välillä taas todella huonosti. Kuitenkin täältäkin saa tasaisin väliajoin nostettua rahaa ja kartutettua pankkitiliä. Opinionapissa parasta on sen helppous, eli kaikki samaan konserniin kuuluvat panelit löytyy yhdestä appista ja kyselyt tulevat kaikki samaan paikkaan. Välillä sovellus myös ilmoittaa uusista kyselyistä, välillä taas ei.

Tolunalla voi myös tienata paypalliin rahaa. Niinkuin mielipidemaailmalla myös tolunallakin 5e on minimi summa minkä voi nostaa. Mielestäni tolunalta tulee vähiten kyselyitä, mutta tolunassa on myös pelejä ja sposoroituja sisältöjä joilla voi pisteitä tienata. Esimerkiksi Toluna wheeliä voi pyöräyttää kerran päivässä ja siintä on mahdollisuus voittaa jopa 1000 pistettä. (25000=5e paypalliin)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten tienata netissä?

Moni on varmasti joskus miettinyt miten saisi hieman lisää tuloja. Netissä voi tienata, mutta ainankin alkuun se vaatii jonkunverran työtä. Tässä blogissa kerron oman matkani netissä tienaamiseen. Alkuun muutema tapa millä itse olen tienannut/ yritän tienata: Kyselytutkimukset Kyselytutkimukset ovat hyvä tapa tienata lahjakortteja tai Paypal-käteistä. Itse olen tätä kautta saanut n. 400-50 0 euron  edestä lahjakortteja sekä Paypal-käteistä, n.3  vuodessa. Näistä noin. 150e  edestä on kertynyt tänä vuonna ja niistäkin n. 80e ihan parin kk. sisällä. Summa olisi varmasti suurempi, jos olisin vastaillut kyselyihin aktiivisemmin. Itse olen kirjautunut useammalle kyselytutkimus sivustolle, joista tuottavimmiksi olen kokenut:  Mielipidemaailma (tämä ehdottomasti oma lempparini)  M3Panel Toluna opinion app ( kyseessä ei ole siis yksittäinen sivusto vaan appi mihin itselläni on linkitettyna 6 eri panelia) Muita paikkoja, joille olen rekisteröitynyt on mm. YouGov ja Mobro